RE: запчастини (0 просматривает)
Избранное: 0
|
|
|
Сообщения темы: RE: запчастини
|
|
|
|
запчастини 5 г., 3 мес. назад
|
|
|
Народ порадьте де в інтернеті можно придбати диски на автомобільні колеса, мене чоловік попросив пошукати місця з недорогими запчастинами, в першу чергу його цікавлять саме диски. Поділіться посиланнями або назвами магазинів.
|
|
|
|
|
|
|
Для добавления сообщений, Вы должны зарегистрироваться или авторизоваться. |
|
|
|
RE: запчастини 5 г., 3 мес. назад
|
|
|
Інтерент магазинів що торгують запчастинам для машин зараз дуже багато, але от вартість товарів, маленькою не назвеш аж ніяк, зараз тим більше долар скаче, а від цього факту залежить і остаточна ціна товарів.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Так от в тім і справа, що я знайшла сайтів чимало, але ж ціни там ну дуже великі, а хотілося б хоч якось зекономити. Чоловік пройшовся по авторинкам і сказав, що пару місць з невеликою вартістб знайшов, але якість йому не сподобалася.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Якість у випадку дисків на колеса, то реально важливий фактор, бо від цього залежить безпека ходу автомобіля, тому я розділяю побоювання вашого чоловіка. Є непоганий інтрент магазин Shiny&Diski, я там масла моторні замовляю, але декілька разів купував сталеві диски для автомобіля мого батька, ціни прийнятні і якість на рівні - https://shiny-diski.com.ua/uk/wheels
|
|
|
|
|
|
|
Alex07 (Посетитель)
Юниор
Постов: 14
|
|
RE: запчастини 5 г., 2 мес. назад
|
|
|
привет. а мне нужен недорогой магазин с запччастями для шеврале
|
|
|
|
|
|
|
Pasha87 (Посетитель)
Юниор
Постов: 17
|
|
RE: запчастини 5 г., 2 мес. назад
|
|
|
Вы можете поискать в интернете, магазин запчастей, или же обратится в городской магазин,сто.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ukrwebmir.Net:) Украинский портал. Цікаві новини. Коротко про найцікавіше. © 2026
| |